Skip to content
Juno Kantoor_2023-11-10_Lotte Terlouw Photography_WEB-005
Juno Kantoor_2023-11-10_Lotte Terlouw Photography_WEB-032
Juno Kantoor_2023-11-10_Lotte Terlouw Photography_WEB-115
Juno Kantoor_2023-11-10_Lotte Terlouw Photography_WEB-120
Juno Kantoor_2023-11-10_Lotte Terlouw Photography_WEB-119
Juno Kantoor_2023-11-10_Lotte Terlouw Photography_WEB-109
Juno Kantoor_2023-11-10_Lotte Terlouw Photography_WEB-085
Juno Kantoor_2023-11-10_Lotte Terlouw Photography_WEB-078
Juno Kantoor_2023-11-10_Lotte Terlouw Photography_WEB-094

Vergaderen in de
Juno Loft

De voormalig bar van het leger is getransformeerd naar een sfeervolle, lichte vergaderlocatie middenin het groen. Grote raampartijen kijken uit op grote, oude bomen. Naast plenair vergaderen is er ook ruimte voor informele overleggen in de lounge met open haard. De Juno Loft is ook een ideale locatie voor trainingen, workshops en opleidingsdagen. 

Vergaderen

De Juno Loft is een sfeervolle vergaderlocatie voor zowel formele als informele bijeenkomsten. Afhankelijk van de opstelling is er ruimte voor maximaal 26 personen bij de opstelling van 4 losse tafels. Wanneer iedereen aan één tafel zit zijn er 16 zitplaatsen. 

De Juno Loft is op de begane grond met een aansluitende buitenruimte. Via de ruime hal met twee toiletten kom je in de Loft. De ruimte is multifunctioneel ingericht, volledig vernieuwd en voorzien van moderne apparatuur (flipover, groot interactie tv­scherm voor presentaties en filmpjes, Sonos audiosysteem, etc.). In de ruimte bevindt zich de living met houtkachel, en een keuken. Deze ruimte is helemaal van jou.

Zaalhuur

Dagelijks, ook in het weekend, is de Juno Loft te reserveren voor vergaderingen, bijeenkomsten, brainstormsessie, trainingen, etc. 

Prijzen zaalhuur per dag 

€550,- + €9,95 per persoon 

inclusief onbeperkt koffie, thee, water en faciliteiten. 
exclusief arrangementen, catering en btw

Er zijn speciale afspraken mogelijk in het geval van structurele verhuur. 
Neem contact op met info@loft.nl voor de mogelijkheden. 

Arrangementen

De gouden combinatie? Dat is vergaderen inclusief catering. De Juno Loft werkt samen met een vaste chef die unieke, verse en gezonde maaltijden bereidt. Wij hebben verschillende arrangementen samengesteld, maar maatwerk is ook mogelijk.
Bekijk de catering opties.

Activiteiten

 Juno Loft bevindt zich op loopafstand van de bekende Ginkelse Heide en bossen. Vergaderen op deze locatie is dus ideaal te combineren met een buitenactiviteit. We denken graag mee in het samenstellen van een goed programma, optioneel in samenwerking met creatieve Edese ondernemers.

Fotoshoots

De warme inrichting in combinatie met de lichte uitstraling van de Juno Loft is erg fotogeniek. Onze ruimte is daarom ook te huur als locatie voor fotoshoots en video­opnames. Prijzen starten, afhankelijk van de tijdsduur en andere wensen, vanaf € 300,­.

Faciliteiten

26 pers.
maximaal 26 personen

Wandelen
Op loopafstand van het bos

Wifi
Gratis Wifi

Scherm(en)
70" TV scherm, flipover en audio

Borrel
met uitgebreide borrelplanken

Catering
Lokaal, gezond en duurzaam

Koffie
Inclusief koffie en thee

Parkeren
Gratis parkeren 

Douche
Douche beschikbaar

Vega(n)
Diverse opties

FAQ

Het is mogelijk de Juno Loft een dagdeel te huren. Neem contact op met info@loft.nl voor de mogelijkheden. 

Het is mogelijk jouw event compleet te maken met diverse activiteiten. We werken samen met lokale ondernemers, we helpen je graag een complete dag samen te stellen. 

De Juno Loft heeft een privé tuin. Het is mogelijk hier te buiten te zitten.

Het Kazerneterrein met historische gebouwen leent zich goed voor een wandeling tussendoor. Het bos met een wandelroute van 5 km start op 200 meter afstand van de Juno Loft. Het is ook mogelijk een natuurgids bij te boeken.

Vraag je offerte aan. 

Locatie