Skip to content
Loft.nl - Kazerne Loft 3
Loft.nl - Kazerne Loft 6
Loft.nl - Kazerne Loft 9
Loft.nl - Kazerne Loft 7
Loft.nl - Kazerne Loft 6
Loft.nl - Kazerne Loft 4
Loft.nl - Kazerne Loft 5
Loft.nl - Kazerne Loft 10
Loft.nl - Kazerne Loft 8
Scherm­afbeelding 2023-11-14 om 14.29.57

Vergaderen in de
Kazerne Loft

In een voormalige kazerne op het groene kazerneterrein Maurtis Noord in Ede vind je de Kazerne Loft. Waar vroeger de paarden stonden wordt nu volop vergaderd. De Kazerne Loft biedt alles wat je nodig hebt voor een vergadering of event. Zowel plenair in de sfeervolle zaal met alle voorzieningen bij de hand, als informeel in de living met houtkachel en fijne bank.

Even een frisse neus? Het bos is op loopafstand en er zijn diverse wandelroutes. Wat wij creëren? Een plek waar je in alle rust vergadert in een inspirerende omgeving, een event om nooit te vergeten.

Vergaderen

De Kazerne Loft is een sfeervolle vergaderlocatie met plek voor maximaal 35 personen (in opstelling meerdere tafels). Je bereikt de ruimte via een prachtige houten trapopgang (let op: geen (stoel)lift aanwezig). Bovenaan de trap vind je de garderobe en toiletgroep. De ruimte is multifunctioneel ingericht, volledig vernieuwd en voorzien van moderne apparatuur (flipovers met magnetische, afneem­ bare vellen van Bambook, groot interacties tv­scherm voor presentaties en filmpjes, Sonos audiosysteem, etc.). In het achterste deel van de loft bevindt zich de living met houtkachel (tegen meerprijs te gebruiken), keuken met eet­ tafel en zithoek. Deze ruimte is helemaal van jou.

Zaalhuur

Dagelijks, ook in het weekend, is de Kazerne Loft te reserveren voor vergaderingen, bijeenkomsten, brainstormsessie, trainingen, etc. 

Prijzen zaalhuur per dag 

€550,- + €9,95 per persoon 

inclusief onbeperkt koffie, thee, water en faciliteiten. 
exclusief arrangementen, catering en btw

Er zijn speciale afspraken mogelijk in het geval van structurele verhuur. 
Neem contact op met info@loft.nl voor de mogelijkheden. 

Arrangementen

De gouden combinatie? Dat is vergaderen inclusief catering. De Kazerne Loft werkt samen met een vaste chef die unieke, verse en gezonde maaltijden bereidt. Wij hebben verschillende arrangementen samengesteld, maar maatwerk is ook mogelijk.
Bekijk de catering opties.

Overnachtingsplek trainer/organisator

In onze Kazerne Loft is het mogelijk om te overnachten (één slaapkamer met tweepersoons­ bed). Hier is een ruime slaapkamer met badkamer met inloopdouche en bad voor beschikbaar. De ruimte is bereikbaar via de living. Vraag naar de mogelijkheden. 

Activiteiten

 Kazerne Loft bevindt zich op loopafstand van de bekende Ginkelse Heide en bossen. Vergaderen op deze locatie is dus ideaal te combineren met een buitenactiviteit. We denken graag mee in het samenstellen van een goed programma, optioneel in samenwerking met creatieve Edese ondernemers.

Fotoshoots

De hippe inrichting in combinatie met de ruige uitstraling van de Kazerne Loft is erg fotogeniek. Onze ruimte is daarom ook te huur als locatie voor fotoshoots en video­opnames. Prijzen starten, afhankelijk van de tijdsduur en andere wensen, vanaf € 300,­.

Faciliteiten

8-50
personen

35 zitplaatsen aan tafel 

Gratis WiFi

Scherm
Interactief TVscherm

Borrel
huisgemaakte hapjes

Lunch
/diner, diverse catering opties

Koffie
inclusief koffie en thee

Parkeren
gratis parkeren

Douche
op locatie

Vega(n)
catering

FAQ

Het is mogelijk de Kazerne Loft te huren voor een avond of dagdeel. Neem contact op met info@loft.nl voor de mogelijkheden 

De Kazerne Loft heeft twee douches. Dus komt je op de fiets? Geen probleem, je start jouw event fris en fruitig. 

Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed en ensuite badkamer beschikbaar in de Kazerne Loft. Het is mogelijk aansluitend of voorafgaand aan jouw event te overnachten. Vraag naar de mogelijkheden. 

Zowel per trein, auto of fiets, is de Kazerne Loft goed te bereiken. Het Intercity station Ede Wageningen ligt op 10 minuten loopastand. Parkeren in de wijk is gratis. Bekijk de parkeerkaart voor de beschikbare parkeergelegenheden. 

Bekijk de parkeerkaart voor alle parkeeropties in de wijk.

Vraag je offerte aan. 

 

 

MD2022-506

Locatie