Skip to content

Beleef inspiratie in een
historische vergaderlocatie

MD2022-480

Kazerne Loft

In een voormalige kazerne op het groene kazerneterrein in Ede vind je Kazerneloft. Waar vroeger het hooi lag voor de paarden, wordt nu volop vergaderd. De Kazerneloft biedt alles wat je nodig hebt voor een vergadering of event. Zowel plenair in de sfeervolle zaal met alle voorzieningen bij de hand, als informeel in de living met houtkachel en fijne bank. Even een frisse neus? Het bos is op loopafstand. Wat wij bieden? Een plek waar je in alle rust vergadert in een inspirerende omgeving, een event organiseert om nooit te vergeten.

Kas Loft

Onder de Kazerne Loft bevindt zich Stall. Vroeger stonden hier de paarden, nu is het een creatieve broedplaats. Cravings for Green runt hier een vegan lunchroom met lokaal, duurzaam en gezond eten. Stall organiseert diverse creatieve workshops en activiteiten. Op maandag en dinsdag huisvest Stall Het Odensehuis Ede, een dagbesteding voor mensen met dementie. Tijdens de openingstijden van Cravings for Green is de Kas Loft te huur voor besloten events in een informele sfeer, maximaal 8 personen. 

 

Loft.nl - Kas Loft 2
WhatsApp Image 2023-10-11 at 11.53.17

Juno Loft

De voormalig bar van het leger is getransformeerd naar een sfeervolle, lichte vergaderlocatie. Grote raampartijen kijken uit op grote, oude bomen. Afhankelijk van de opstelling is er ruimte voor maximaal 26 personen aan tafel. Naast plenair vergaderen is er ook ruimte voor informele overleggen in de lounge met open haard. De ruimte is van alle benodigde faciliteiten voorzien. Tijdens jouw event heb je de gehele ruimte ter beschikking.  

Skinny Loft

In hetzelfde pand als de Juno Loft bevindt zich ook de Skinny Loft. Een intieme ruimte voor maximaal 6 personen. Deze ruimte heeft een eigen tv scherm voor presentaties en een flipover. Daarnaast is er koffie, thee en water aanwezig. 
Op de gedeelde gang bevinden zich twee toiletten. 

Loft.nl - Office Loft

Welkom bij Loft

Sfeervol
Stijlvolle vergaderruimtes

Historie
Vergaderen op een historische locatie

Natuur
5 min lopen van de Veluwse natuur

Centraal
Midden in Nederland

Openbaar Vervoer
10 min lopen van treinstation Ede-Wageningen

Culinair
Veel vega & vegan opties

Waar design,
historie en natuur
samenkomen